Aromaterápiák

A természet ereje egy kis üvegcsébe zárva. A Just odafigyel a tradíciókra, és kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használja fel a gyártás folyamán, így olajai 100% tisztaságú éterikus olajok.

Az olajok az agy limbikus rendszerére hatnak és az idegrendszer segítségével fejtik ki jótékony hatásukat, elősegítik a jó közérzetet.
Kiváló kiegészítői a fürdőzésnek, részét képezhetik egy masszázsnak, készíthető velük borogatás, felhasználhatóak szaunázásnál vagy éppen a párologtatókban is, ekkor a levegő tisztításában jutnak jelentős szerephez.

Az aromaterápiák használata

Aromalámpában: tegyünk 3-5 cseppet az aromalámpa erre szolgáló részébe, amit előtte vízzel töltöttünk fel.
Fürdőként: 3-5 csepp aromaterápiát oldjunk fel kb. 1dl tejben, tejszínben, mézben esetleg más olajban (fürdőolaj), mert az illékony olajok csak emulgeálószer használatával oldódnak vízben, majd az emulziót öntsük a fürdővízbe.
Zuhanyozáshoz: 3-5 csepp aromaterápiát oldjunk fel tejben, mézben, esetleg más olajban, majd a tusfürdővel együtt öntsük a fürdőszivacsra. Használat után alaposan öblítsük le.
Masszázsolajként: 3-5 csepp aromaterápiát alaposan keverjünk el valamilyen zsírosabb hatású krémben, olajban (esetleg tej segítségével), majd ezt az emulziót a bőrre kenve kezdjük el a masszázst.
Pakolásként: kozmetikai pakolásokhoz 2-4 csepp aromaterápiát oldjunk fel az alkalmazni kívánt krémben, esetleg tejjel, mézzel segítve az oldódást, majd a kész pakolást vigyük fel az érintett területre.