Bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm Önt!

Borsányi Éva vagyok. 17 évig dolgoztam a Pallas lapkiadónál újságíróként, lapszerkesztőként. Sok fontos témával és fontos emberekkel volt személyes kapcsolatom, akkor még nem került előtérbe az életmódunk fontossága, az egészség megőrzésének és visszanyerésének fontossága. Gyermekeim megszületése után szembesültem a betegségek sokféleségével és nagyon igyekeztem azon, hogy mellékhatások nélküli gyógyítást találjak. Gyermekorvosunk már valamennyi antibiotikumot többszörösen kipróbálta nálunk, míg végül eltiltotta kisfiamat az óvodától, már több mérget nem mert adni. Ekkor találkoztam a svájci Nahrin cég vitaminjaival, amit azonnal elkezdtünk fogyasztani. Az eredmény gyors volt, és teljesen lenyűgözött. Teltek a hónapok, jártunk az óvodába és nem jött többé a betegség. Ennek ma már 22 éve és azóta a családban senki nem fogyasztott antibiotikumot. Közvetlenül tapasztaltam meg a természetes készítmények óriási erejét. A kedvező tapasztalatokon felbátorodtam, és örömmel mondtam el minden ismerősömnek saját jó tapasztalataimat. Megismertem a további kiváló készítményeket, és valamennyit rendszeresen fogyasztja a család minden tagja. A Just és Nahrin termékek nagyon sokat jelentenek a számomra, biztosítják a családom egészségének védelmét és ma már a magas színvonalú életszínvonalat is.

 

A termékek rendszeres ajánlásával nagy létszámú fogyasztói hálózatot építettem ki Magyarország több városában. Több kiváló hálózatvezető munkatársam követ ebben a szép munkában. Forgalmazói hálózatom eredményei folyamatos növekedést mutatnak, ennek köszönhetem az Értékesítési Igazgatói kinevezést. Magyarországon még nagyon sok fejlődési lehetőség van, örömmel segítem valamennyi munkatársamat a szép egészséges jövő felé.

Bízom benne, hogy sok magyar embernek hozzuk el az egészséget és a svájci kiváló minőség méltán kap elismerést Magyarországon.