Citrombors

Kellemes ízű „alap”, amely a szakácsok fantáziájának szabad teret biztosít. Elsősorban halak és világos húsok készítéséhez ajánljuk. A halak húsa eredetileg szinte „íztelen”, semleges, ezért erősebben kell fűszerezni. Pontosan emiatt magas a fekete bors aránya a készítményben, amely az egyik legismertebb konyhanövény a világon. Csípős, jellegzetes illatú. Halak, húsok sütésénél a pácolás rendkívül fontos, mert időt hagyunk, hogy a hús felvegye a fűszerek zamatát.

Összetevők

Konyhasó (jódozott), feketebors 32%, citromsav, mononátriumglutamat, burgonyakeményítő, paprika, pálmazsír, vöröshagyma, fokhagyma-kivonat, természetes citromaroma.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.